• Ødis Skole
  • oedisskole@kolding.dk

Ødis Skole - PALS Synliggørelse på skolen

• Kim Kongsted den 16-04-2015
    Kolding Kommune har lanceret et nyt idrætsskolekoncept, og 6 skoler er nu udpeget til at være idrætsskoler i forbindelse med Kolding Elite, der er Kolding Kommunes samarbejde med Team Danmark. Læs mere på: http://www.kolding.dk/nyheder-aktuelt/aktuelt/6-skoler-i-kolding-far-storre-fokus-pa-idraet

Mads Vilstrup Hoeg den 24-03-2015
    Ødis Skole – en idrætsskole
    Det er en stor glæde, at kunne fortælle, at Ødis Skole er udvalgt som en af kommunens 5 folkeskoler til at være Idrætsskole. En idrætsskole er en skole, der sætter fokus på kvaliteten af idrætsundervisningen og bevægelsesfaget, samtidig med at der arbejdes med at integrere bevægelse i de almene fag.

At være idrætsskole medvirker bl.a.:

• At eleverne får mulighed for at tage idrætsmærker i mangeartede discipliner, så som Udholdenhed, balance, bold basis og rytmik.
    • At eleverne på skolen præsenteres for forskellige idrætsgrene af uddannede trænere.
    • At eleverne i idrætsundervisningen trænes efter principperne i Team Danmarks Aldersrelaterede træningskoncept.
    • At eleverne får pulsen op i min 20 minutter hver dag.
    • At eleverne trænes i de grundlæggende kropsfærdigheder med en sjov og social vinkel.

Skolen får uddannet idrætslærerne, og bliver del af et kommunalt netværk. Desuden får vi adgang til omfattende database med videoøvelser og træningsprogrammer.

Det er en glad skoleleder der skriver disse linjer. Jeg er sikker på at vores nye status som idrætsskole vil forbedre vores i forvejen gode skole.

Mvh Mads Hoeg